#2 – Scaunele Chiavari – Pheonix – Tiffany – Napoleon

Scaunele Tiffany, aurii, albe, bej sau crem, ca și scaunele Pheonix, sunt confecționate din polipropilenă pură, 100% armată cu rășină și fibre de sticlă. Sunt foarte rezistente la șocuri mecanice, încovoieri, zgârieri, îngheț, dezgheț, etc. Pot susține o greutate de peste 200 kg și au o durată medie de utilizare de 10 ani. Garanția pentru aceste scaune este de 3 ani.

Scaunele Tiffany KD 2001 sunt realizate din oțel și au dimensiunile de 450 x 510 x 930 mm. Culoarea lor este maro închis. Un scaun cântărește 5 kg. Aceste scaune au bretele duble pentru suport și apărători de protecție din plastic pentru a evita zgâriere podelei.

Cadrul acestor scaune este finisat cu pulbere neagră. Scaunele Tiffany KD-2001 sunt concepute pentru utilizare comercială, săli de conferință, evenimente.

Scaunele Napoleon argintii, aurii, albe sau crem confecționate, ca și scaunele Pheonix și Tiffany, din polipropilenă pură armată cu rășină și fibră de sticlă posedă aceleași calități, au durată mare de utilizare și sunt la fel de rezistente.

Scaunele Napoleon (ST-02 plastic și ST-02 rășină) au dimensiunile: lățimea de 430 mm, adâncimea de 500 mm și înălțimea de 930 mm.

Scaunele Napoleon KD-2002 cu dimensiuni de 450 x 510 x 930 mm, confecționate din plastic alb și auriu posedă și bretele duble pentru suport și apărători din plastic pentru a evita zgârierea podelei. Cadrul acestor scaune este finisat cu pulbere în câmp electrostatic. Sunt aurii, argintii sau albe, grele de 5 kg fiecare, și sunt prevăzute cu buret gros de 6 cm pe zona șezutului.

Scaunele Keppler maro, aurii sau albe, Elizabet maro sau negre, Amor maro sau albe, Elka roz, aurii, crem sau albe, au aceleași dimensiuni și proprietăți ca și scaunele Pheonix.

Scaunele Elizabet și Elka au buret pe spătar și șezut. Spătarul scaunelor Amor este decorat cu două inimioare unite.

Scaunele Unio aurii sau albe și Riva au spătare decorate cu grilaj de linii drepte (Unio) și curbe (Riva).

Pentru scaunele Chiavari, Pheonix, Tiffany și Napoleon oferim contra cost perne din buret îmbrăcate cu stofe diferit colorate.

Formele diferite, coloritul diferențiat și armonios ale scaunelor oferă utilizatorului posibilitatea de a le corela cu spațiul căruia le sunt destinate și astfel, decorul obținut evidențiază legătura strânsă dintre om și tot ce-l înconjoară.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret