Articole pentru decor

Articole pentru decor

Tehnologia artistică folosită în arta metalelor se dezvoltă, devine tot mai performantă printr-o continuă perfecționare.

Obiectele metalice de decor pe care vi le prezentăm (suporturi, candele, suporturi arcade) sunt stabile și au un contur plăcut. Aurii sau argintii, ele sporesc expresivitatea spațiului în care sunt expuse. Sunt funcționale și frumoase fără a fi inzorzonate. Sunt rezistente și pot fi utilizate mult timp.

2-7 Stalpisor suport/gold COD ZT/1132


Dimensiuni H113*27 cm. Auriu și zvelt este potrivit în orice loc. Adaugă-ți în suport cateva flori în armonie sau în contrast cu propria culoare și veți obține un efect estetic deosebit.

2-6  Candela suport 4+1 brate gold Cristal glob COD/ZT 1092, dimensiuni 74 cm


Caracteristici: brațe cristal rotunde, culoare-aurie. Este elegantă și prețioasă prin asocierea dintre metalul auriu și cristal.

2-5 Suport decorativ / gold 3×3 = 6 glob cristal COD/1312 dim. 25/30/40cm


Dimensiuni: 25/30/40 cm, auriu. Globurile de cristal amplifică strălucirea suportului. Este elegant și binevenit în orice asociere, pe orice suport, oriunde.

2-4 Candela suport gold 4+1 brate cristal rotunde Cod 1138


Dimensiuni: 104 cm. Caracteristici: brațe cristal rotund/auriu/făra flori.

2-3 Candela suport 4+1 brate cristal tip pahar COD/ZT 3152


Dimensiuni: 120 cm/auriu. Aceste candele,  puse lângă fotoliu pe care te așezi pentru meditație, pentru citit sau pentru relaxare, în orice colț al interiorului ori pe terasă sunt centrul atenției al acelui loc. Câteva flori puse în suport te pot atrage prin mirosul lor.

2-2 Suport Silver 4+1 brate COD/ZT 1057


Dimensiuni:  83 cm/argintiu. Coloritul argintiu, liniștitor al suporturilor silver se armonizează perfect cu lumina învăluitoare a serii.

2-1 Suport flori Copper 4+1 brate cristal COD/ZT 100


Caracteristici: suport cuprat candelă, brațe cristal. Dimensiuni: 92 cm. Este remarcabil prin simplitate și prețios prin colorit. Acest suport pentru flori poate fi prezent în orice interior, pe orice terasă, lângă orice mobilier.

1-11 Arcada semiluna/gold COD/BJ 1417


Dimensiuni: 1,76*2,1*0,31 M.

1-11 Arcada semiluna alb COD/BJ 1417


Dimensiuni: 1,76*2,1*0,31 M. Arcadele semiluna aurii sau argintii te atrag să poposești lângă ele, mai ales în serile cu cer senin. Ele sporesc farmecul aleilor lângă care sunt așezate.

1-10 Arcada doua piese cu 100 flori de mar


Dimensiuni: 2,2*2,1. Florile de măr, gingășia lor te trimit cu gândul la primăvară, la înnoirea planurilor și a vieții. Realizată din două piese, arcadă are utilitate sporită și se poate adapta oricărui loc.

1-9  Arcada potcoava cu flori de lotus/ culoare alba/ LED SMD COD/BJ 1402


Prin formă de potcoavă aducătoare de noroc, prin culoarea albă sugerând puritatea, prin florile de lotus gingașe și trainice în același timp și prin lumina ledurilor caldă și îmbietoare, această arcadă te atrage să te oprești admirând-o, să-i înțelegi mesajul și trecând pe sub ea, să te simți mai pur, mai norocos, mai bun.

1-8 Arcada arc de triumf COD/BJ 1314


Dimensiuni: W2,6*2,1*2,6. Simbol ar victoriei arcul de triumf iți sugerează să înaintezi curajos în viața ta și astfel orice obstacol va fi dărâmat.

1-1 Arcada inimioara cu trandafiri mov/ciclame sau alb


Dimensiuni: 4*H1,6*2,1 M

1-1 Arcada inimioara cu trandafiri alb simplu


Dimensiuni: W2,4*H1,6*2,1 M.

1-1 Arcada inimioara cu trandafiri rosii si albi


Dimensiuni: W2,4*H1,6*2,1 M.

1-1 Arcada inimioara cu trandafiri somon cu alb


Dimensiuni: W2,4*H1,6*2,1 M.


Ce poate fi mai înălțător decât iubirea? Ea generează căldură, bunătate și fericire în orice suflet. Iubirea de viață, de natură de semeni, de tot ce e viu, iubirea și respectul față de frumos te determină să contribui cât poți de mult la păstrarea, dar și la crearea frumosului în ține și în jurul tău. Arcadele inimioară te trimit cu gândul la iubire și un fior cald te cuprinde când treci pe sub ele. Trandafirii mov te chema să meditezi asupra rostului tău în viață. Cei albi reflectă puritatea din ține și din jurul rău. Cei roșii vorbesc despre iubire, iar cei de culoarea somonului îți spun să dăruiești blândețe și bunătate și astfel vei primi la fel.

Vezi aici și alte articole de decor.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret