Despre noi

ROKELIN FURNITURE este parte a grupului TEHNOCHIM GROUP LTD. Situata in loc.Dragasani, Jud.Valcea cu o experienta in comert din anul 1991 .

ROKELIN FURNITURE –  este un brand al firmei TEHNOCHIM GROUP LTD fiind inregistrat OSIM, acesta asigurand prin magazinul online, servicii si produse eficiente si de calitate, cu responsabilitate si promptitudine pentru clientii sai .

Activitatea preponderenta este de import si distributie al mobilierului profesional HoReCa, fiind specializati pe gama high / intermediate en-gross, principalele produse fiind scaunele de conferinta, banquet, chiavari, napoleon, pheonix, tolix, mese pliabile din pvc/Hdpe, mese Mdf. fete de masa, huse pentru scaune, panouri delimitare, articole pentru sali de nunti, arcade, vaze decor, candele decor, rafturi pentru farfurii etc.

Avand o experienta de 28 de ani in domeniul comertului, cu un management performant si un serviciu perfect post-vanzare, produsele noastre sunt cu siguranta accesibile si de buna calitate.

Avem un portofoliu de peste 600 clienti, carora le-am dotat unitatile cu produsele noastre. Prin intermediul site-ului Rokelinfurniture.ro va stam la dispozitie pentru consiliere/vanzare, in vederea dotarilor unitatilor dumneavoastra.

 

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret