Despre noi

ROKELIN FURNITURE este parte a grupului TEHNOCHIM GROUP LTD. Situata in loc.Dragasani, Jud.Valcea cu o experienta in comert din anul 1991 .

ROKELIN FURNITURE –  este marca a firmei TEHNOCHIM GROUP LTD fiind inregistrata la OSIM, acesta asigurand prin magazinul online, servicii si produse eficiente si de calitate, cu responsabilitate si promptitudine pentru clientii sai .

Activitatea preponderenta este de import si distributie al mobilierului profesional HoReCa, fiind specializati pe gama high / intermediate en-gross, principalele produse fiind scaunele de conferinta, banquet, chiavari, napoleon, pheonix, tolix, mese pliabile din pvc/Hdpe, mese Mdf. fete de masa, huse pentru scaune, panouri delimitare, articole pentru sali de nunti, arcade, vaze decor, candele decor, rafturi pentru farfurii, cat si importul unei game de articole pentru institutiile publice :

– Primarii ( dotari camine culturale, mobilier stradal pentru parcuri si gradini , sali de teatru – cinematografe si spectacole , birouri )
– Inspectorate scolare ( birouri , sali conferinta )
– Scoli ( dotari sali de clasa , cantine )
– Instititii de invatamant superior ( dotari mobilier de clasa individual sau de grup, dotari cu mobilier pentru laboratoare )
– Unitati militare sau politie MAN – MAI ( dotari cazarmament )
– Parohii , catedrale , biserici .

Avand o experienta de 30 de ani in domeniul comertului, cu un management performant si un serviciu perfect post-vanzare, produsele noastre sunt cu siguranta accesibile si de buna calitate.

Avem un portofoliu de peste 1600 clienti, carora le-am dotat unitatile cu produsele noastre. Prin intermediul site-ului Rokelinfurniture.ro va stam la dispozitie pentru consiliere/vanzare, in vederea dotarilor unitatilor dumneavoastra.

 

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret