Huse și fețe de masă

Fața de masă învelește și protejează masa de pete sau zgârieturi. Pe lângă rolul protector, fața de masă oferă o notă de rafinament și eleganță.

Orice față de masă depășește suprafața mesei cu 25 – 30 cm pe fiecare latură (dacă masa este pătrată sau dreptunghiulară). Dacă masa este rotundă, fața de masă poate depăși circumferința ei nu numai cu 25 – 30 cm ci poate acoperi până jos, la dușumea înălțimea mesei.

La mesele de sărbătoare, la diferite evenimente se folosesc fețe de masă de culori deschise, de preferat albe sau crem.

La mesele obișnuite, de fiecare zi, cerințele sunt mai puțin rigide. Orice nuanță (deschisă sau închisă) este acceptată.

Fețele de masă de diverse culori, cu modele elegante și discrete se încadrează estetic în orice aranjament.

Culoarea feței de masă se alege în funcție de eveniment. În aranjarea perfectă a unei mese, culoarea feței de masă contează foarte mult.

Fețele de masă sunt realizate din materiale rezistente, ușor de întreținut. Țesăturile cu model simplu sunt potrivite pentru evenimente obișnuite, la mese cu cei apropiați, la orice cină sau în weekend.

Combinația dintre țesătură și dantelă de aceeași culoare sau culori asortate sporește frumusețea feței de masă.

Fața de masă din brocart (o țesătură din mătase superioară înflorită sau ornamentată cu fire de aur sau argint) este decorul potrivit pentru orice masă perfectă de sărbători sau în ocazii deosebite. Stilul clasic și elegant evidențiază perfect spațiul în care se află aceste mese.

Fața de masă rotundă, pătrată sau dreptunghiulară într-o combinație spectaculoasă de culori schimbă și înfrumusețează orice decor. Fețele de masă de uz zilnic, sau cele pentru evenimente deosebite, realizate din materiale de foarte bună calitate diferit colorate sunt rezistente la temperaturi mari de spălare, se curăță ușor.

Vă oferim fețe de masă din materiale diferite (doc, tercot, bumbac de cea mai bună calitate, brocat în culori și combinații de culoare diferite: crem, roșu, vișiniu, alb, galben, mov, maro, orange, bleu, indigo, verde).

Unele fețe de masă au și dantelă, ceea ce le face mai elegante.

Vă putem livra fețe de masă cu lungimea de 320 cm și capace lungi 220 cm la orice comandă de minim 25 seturi.

Pentru a întregi estetic aranjarea unei mese, sunt necesare și husele pentru scaune și pentru mese.

La noi găsiți huse simple, plisate pe colțuri sau de jur împrejur, ornamentate cu funde, benzi, eșarfe din voal de aceeași culoare cu husele sau de culori asortate.

Prin colorit și aspect fețele de masă și husele crează decorul într-o casă de oameni educați estetic. Armonia cromatică definește stilistica unei personalități și cultura sa.

Puteți vedea aici categoria huse și fețe de masă!

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret