Mese pal melaminat

Palul melaminat este un material de înaltă calitate folosit în industria mobilei. Calitățile materialului sunt folosite pentru a realiza obiecte utile și plăcute estetic.

Palul este realizat prin presare la temperaturi înalte a așchiilor de lemn împreuna cu o rășină sintetică specială, sau un liant adecvat.

Melaminarea se face prin aplicarea unei foi de furnir sintetic în diverse nuanțe, uni sau imitație de lemn în diferite structuri: lucioasă, netedă, mată, textură fibră, lemnoasă.

Mesele din pal melaminat se integrează perfect în orice spațiu, oferindu-i eleganță.

Sunt resistente și pot fi utilizat un timp îndelungat. Au forme simple și funcționalitate sporită. Sunt trainice, plăcute la vedere și corespund nevoilor umane datorită armoniei dnitre caracteristicile tehnice, economice funcționale, estetice, etc. Sunt soluția ideală pentru un spațiu aerisit. Formele diverse (rotunde, ovale, pătrate, dreptunghiulare) fac posibilă integrarea lor facilă în orice spațiu (Toți cei ce se vor așeza în jurul unei mese rotunde se vor simți egali între ei)

Mesele din pal melaminat sunt preferate fiindcă sun frumoase și ușor de întreținut.

Mesele MD-Lam-160 și MD-Lam-180 au blatul rotund din MDF-laminat, gros de 18mm, cu cant PVC-top și dimensiuni de 160 cm respectiv 180 cm.

Cadrul metalic (Q32x1,5mm) este vopsite în câmp electrostatic.

Masa rectangulara MD-Lam-90 are blatul din MDF-Lam cu cant din PVC-top. Dimensiunile de 200×90 cm sunt potrivite pentru a o așeza într-un spațiu mai amplu. Blatul este prins pe un cadru metalic vopsit în câmp electrostatic.

Mesele pentru banchet MDF-80×80 cod MASA B si DM-02 au blatul păstrat din MDF-laminat gros de 18mm, prevăzut cu cant din PVC-top prins pe un cadru metalic în câmp electrostatic cu grosimea Q32x1,5mm

Masa dreptunghiulară pentru banchet DM-03 are blatul fabricat din material MDF melaminat gros de 18 mm. Țeava Q32x1,5mm și profilul 20x30x1,5 mm sunt utilizate în piesele metalice vopsite cu vopsea electrostatică pentru cuptor. Pe marginile meselor pătrate este aplicată o bandă din PVC de 2 cm. Aceste mese pot fi stivuite una peste alta.

Pentru fiecare tip de masă s-a asigurat o bună funcționalitate și un aspect estetic deosebit. Mesele au forme adecvate funcției și folosirii lor ergonomice în siguranță. Materialele din care sunt realizate și finisarea plăcută le asigură armonie estetico-funcțională, simplitate, elegantă și bun gust.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret