Mobilier școlar – Birouri de studiu și bancuțe pentru elevi

În realizarea mobilierului școlar – birouri de studiu și băncuțe – este importantă armonizarea caracteristicilor tehnice, economice, funcționale și estetice.

Din punct de vedere tehnic se acordă atenție relației dintre părțile corpului utilizatorului (înălțime, asezare) și dimensiunile mobilierului.

Materialele de calitate folosite, finisajul corect, forma simplă și funcțională asigură utilizatorului confortul necesar.

Condițiile în care se desfășoară activitățile școlare impun adaptarea optimă între forma mobilierului și trupurile elevilor.

Din acest motiv, în funcție de vârstele elevilor (de la școlarii mici la liceeni), mărimea mobilierului este diferită. Așa se obține o poziție corectă a spatelui, a coloanei vertebrale în timpul studiului. Poziția comodă, relaxantă, previne oboseala și-i ajută pe elevi să fie atenți pe tot parcursul orelor și acesta conduce la creșterea randamentului școlar.

Mobilierul școlar simplu, fără ornamente inutile, este funcțional și util în orice școală.

Clasa, spațiul destinat învățării, are nevoie de o ambianță caldă, aerisită și elegantă.

Cromatica armonioasă, firească și de bun-gust a mobilierului asigură elevilor confort sporit în timpul petrecut în școală. Culoarea deschisă a birourilor și culorile vii ale scaunelor dau oricărei clase un aspect plăcut.

La seturile bancă studiu WERZALIT (scaune și birouri) blatul biroului este dreptunghiular și ușor înclinat.

Setul SINGLE-GROUP este realizat în două variante: una cu blatul biroului dreptunghiular și alta cu blatul biroului într-o formă care permite gruparea birourilor în cerc.

Gruparea birourilor în cerc este avantajoasă atât pentru organizarea eficientă a spațiului disponibil cât și pentru desfășurarea unor activități de învățare în echipe.

Seturile bancă studiu SINGLE 45×70 cm, cu dimensiuni de 45×70 cm corespund nevoilor elevilor și pot fi caracterizate prin simplitate, originalitate și armonie în proporții, formă și culoare.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret