Mobilier scolar

Noi, Rokline Furniture, distribuim si mobilier scolar-birouri de studiu si bancute pentru elevi.

Avem in lucru:


 • set banca studiu Werzalit (birou cu fata dreptunghiulara usor inclinata si scaun)
 • set Single-Group (doua variante: una cu fata biroului dreptunghiulara usor inclinata si alta cu fata care are o forma adecvata gruparii birourilor in cerc)

Gruparea in cerc este avantajoasa atat pentru organizarea eficenta a spatiului disponibil cat si pentru a facilita desfasurarea unor activitati de invatare in grup.

In realizarea mobilierului scolar urmarim ca ascesta sa corespunda cat mai bine nevoilor elevilor, sa obtinem o armonie perfecta intre caracteristicile tehnice, economice, functionale si estetice, intre proprietati, forma, cromatica si confort.

Producerea in serie a obiectelor utile, rezistente si nenocive trebuie sa satisfaca atat cerintele tehnicii cat si pe ale artei: colorit atragator, forma adecvata functiei si uzului ergonomic, siguranta si finisaj placut.

Mobilierul scolar realizat de noi respecta atat cerintele tehnologice, tinand cont de prorietatile materialelor de prelucrat, cat si pe cele ale artei prin finisaj si armonie estetico-functionala.

Din punct de vedere tehnic tinem cont de relatia dintre marimea mobilierului si cea a utilizatorului (inaltime, asezare).

Conditiile in care se desfasoara activitatile scolare impun adaptare optima si armonioasa a mobilierului. Din acest motiv, in functie de varstele elevilor (de la scolari mici, la liceeni) marimea mobilierului este diferita.

Scheletul metalic al birourilor si al scaunelor ofera stablitate maxima si le creste durbilitatea.

Adaptarea optima, armonia dintre mobilier si trupurile elevilor le asigura o pozitie corecta a spatelui, a coloanei vertebrale in timul studiului.

Pozitia comoda, relaxanta, previne oboseala si-i ajuta pe elevi sa ramana atenti pe parcursul tuturor orelor iar acest lucru conduce la cresterea randamentului scolar.

Simplitatea si asigurarea armoniei intre proportii, forma si cromatica sunt principii pe care le respectam intotdeauna.

Avem in vedere si eleganta si trainicia obiectului produs in functie de destinatia sa.

Pentru a obtine obiecte rezistente, de uz indelungat, folosim materiale de calitate (lemn, metal) si asiguram o finisare cat mai corecta, inlaturand speritatle si rotunjimile, domolind muchiile.

Clasa, saptiul destinat invatarii are nevoie de o ambianta calda, aerisita si eleganta.

Mobilierul oferit de noi este simplu, realizat in linii drepte, cu o cromatica adecvata, armonioasa, fireasca, de bun-gust si relaxanta, asigurand elevilor confort maxim in timpul petrecut la scoala. Prin cromatica deschisa a birourilor si culorile vii (rosu sau albastru) ale scaunelor, clasa, locul unde se afla mobilierul are un aspect placut.

Linia tinereasca, simpla, fara ornamente inutile, functionalitatea si asigurarea confortului maxim fac din mobilierul nostru un produs util in orice scoala.

Prin:

 • simplitate
 • forma ergonimica in functie de activitatile desfasurate si adaptarea optima a elevilor la aceasta;
 • valoarea functionala;
 • eleganta si comoditate asigurata;
 • marimea adecvata varstelor diferite ale copiilor;
 • cromatica armonioasa a birourilor si a scaunelor;
 • finisaj correct;
 • transport gratuit;
 • echilibru avantajos intre calitate si pret;

Produsele noastre se recomanda singure tuturor utilizatorilor.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret