Mobilier urban și de grădină

Pretutindeni, de-al lungul timpului, preocupările utilitar-practice au avut in vedere satisfacerea nevoilor umane.

Designul ambiental prezent si in amenajarea parcurilor si a grădinilor si designul de produs răspunzător de crearea estetica a unor obiecte de uz practic, concura in satisfacerea acestor nevoi.

Un obiect cu destinatie precisa amplasat într-un anumit spațiu îndeplinește mai multe condiții: comoditate, eleganta, trăinicie, potrivirea între forma sa și mediul înconjurător, cromatica odihnitoare cu accent calde.

Obiectele făcute în mod exclusiv pentru a fi utile prezintă și un efect artistic. Prin forma simplă, solidă și trainică, elegantă și confortabilă, aceste obiecte sunt si utila și plăcute. Ele se realizează ținând cont de condițiile de mediul în care se vor afla, de caracteristicile grafice și cromatice, de volum și de asigurarea unui confort maxim. În peisajul urban se află bănci confecționate din rigle de lemn fixate pe picioare metalice și coșuri de gunoi. Sunt amplasate pe marginea străzilor și în alte locuri publice cum ar fi parcurile, locurile de joacă pentru copii, parcările auto, etc.

Coșurile de gunoi sunt esențiale pentru sănătatea și normalitatea oricărui oraș, rezistența și utilizarea lor sunt semne de comportament civilizat. Ele asigură curățenia și igiena mediului.

În alegerea unui coș pentru gradină proprie contează atât aspectul cât și funcționalitatea sa. Coșul preferat este din material ușor, rezistent, aspectuos și de dimensiuni generoase. Este confecționat astfel încât să păstreze mirosul în interiorul său.

Coșul de gunoi BMC-207 face parte din mobilierul stradal și, datorită culorii ( maro roșcat, roșu) este ușor de sesizat oriunde s-ar afla.

Coșul BKM-213 are și un loc special pentru resturile de țigări. Culoarea sa (gri spre mov) face din el o prezență discretă pe marginea străzii.

Coșul BKM-210 cu suport și capac verde și cos albastru închis intră ușor în armonie cu mediul înconjurător, mai ales dacă e amplasat pe marginea aleilor din parc.

Este ușor de văzul ca,  coșul BKM-213 datorită culorii lui, galben-verzui susținut de un suport metalic ciclam. Pe lângă utilitatea sa specifică, coșul de gunoi BMK-203, verde sau roșu este o pată de culoare care înviorează spațiul din jur.

Băncile prezente în parcuri de-a lungul aleilor, pe marginea străzilor, în grădini sau pe terase sunt confecționate din rigle de lemn fixate pe picioare metalice. Ele oferă trecătorilor un loc de odihna și contribuie la înfrumusețarea mediului. Băncile din parc, datorită structurii metalice, sunt rezistente, durabile și frumoase. Concepute special pentru grădini, terase, parcuri, băncile oferă utilizatorilor un conform sporit. Unele au laterale cu rol de cotiere și picioare din țeavă rigidizată. Întreaga structură metalică este vopsita în câmp electrostatic. Șipcile din lemn masiv de pe șezut și spătar sunt protejate cu lac ecologic de exterior care rezistă la condițiile meteo tot anul.

Banca Nostalgia AK-111 este confecționată din lemn cu schelet metalic negru. Are picioare din aluminiu turnat, vopsite în camp electrostatic. Partea lemnoasă este din cherestea clasa I din pin fără noduri împregnată în vid. Dimensiunile de 4 x 9 x 148 cm o fac utilă oriunde. Asemeni ei sunt și băncile: Europeana, Potcoava, Luna, Bamboo. Swan, etc. De remarcat la aceste bănci sunt modelele diferite ale lateralelor și armonia dintre coloritul structurii metalice și cel al părții lemnoase.

Banca AK-113 este o bancă scurtă din bambus și nu are spătar.

Banca WP-04(KS-6) alba, cu schelet metalic negru are trei coluri separate între ele și este foarte elegantă. Este o bancă Werzalit și asemenea ei sunt și băncile WB-01 si WB-02.

Banca dubla, față-spate, AL-198 oferă locuri de popas pentru mai multe persoane. Forma tinerească, simplă și armonia perfectă dintre forma solida și eleganța acestor bănci fac din ele locuri atractive pentru un moment de liniște și odihnă.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret