Mobilierul urban-gradina

Mobilierul urban-grădină

De-a lungul istoriei și pe toate meridianele, preocupările utilitar-practice au fost în esență aceleași și au avut un singur scop: satisfacerea nevoilor umane.

Urbanismul, prin proiectarea unor localități noi și sistematizarea celor existente, designul ambiental prezent în realizarea și amenajarea spațiilor de locuit și a celor cu destinație specială (printre altele a parcurilor și a grădinilor), designul de produs răspunzător de crearea estetică a unor obiecte de uz practic,se aliază în satisfacerea actuală a acestor nevoi.

Un obiect cu destinație funcțională precisă într-un anumit spațiu îndeplinește mai multe condiții: comoditate, elegantă, trăinicie și potrivire între formă sa și mediul înconjurător. Sunt necesare și armonia liniară în linii drepte vertical-orizontale sau dominant curbă și cromatică odihnitoare deschisă, înviorătoare, cu accente calde.

Obiectele făcută în mod exclusiv pentru a fi utile prezintă și un efect artistic. Ele răspund atât funcției utilitar-practice cât și celei estetice. Prin formă simplă, solidă și trainică, elegantă și confortabilă, aceste obiecte devin plăcute. În realizarea lor ținem cont de destinație, de condițiile de mediu în care se vor află, de caracteristicile grafice și cromatice, de volum și de asigurarea unui cât mai mare grad de confort. Urmărim că linia tinerească simplă să se armonizeze perfect cu funcționalitatea obiectelor.

Confecționarea din rigle de lemn fixate pe picioare metalice, băncile sunt prezente în parcuri de-a lungul aleilor, pe marginea străzilor, în grădini sau pe terase.

Băncile stradale și cele aflate în spații publice contribuie la înfrumusețarea mediului și oferă un ambient plăcut trecătorilor prin calitatea și culoarea lor. Băncile au o structura metalică din tablă de grosime corespunzătoare în funcție de model și din țeavă rotundă rezistență.

Modelarea metalului, a fierului în specia, a fost la început mai ales funcțională. Prelucrarea artistică (feronaria) s-a impus treptat. Modelarea, vizibil utilitară, a căpătat și însușiri decorative.

Băncile de parc, datorită structuri metalice, sunt rezistente, durabile și frumoase.

Lemnul este una dintre cele mai facile materii prime folosită și în confecționarea mobilierului urban. Elementele din lemn utilizate sunt de calitate superioară, uscate, rindeluite, șlefuite, calibrate, baituite, vopsite, lăcuite și tratate. Astfel, băncile stradale și de parc vor rezistă tuturor factorilor atmosferici.

Noi furnizăm o mare varietate de bănci de diferite culori. Concepute special pentru grădini, terase, parcuri, ele oferă un confort sporit. Lateralele cu rol de cotiere, picioarele din țeavă rigidizată și restul structurii metalice sunt vopsite în câmp electrostatic. Pe șezut și spătar sipcile din lemn masiv protejate cu lac ecologic de exterior rezistă la condițiile meteo tot anul.


Toate aceste bănci sunt realizate din cherestea clasa I din pin fără noduri, impregnate în vid. Au picioare din aluminiu turnat și sunt vopsite în câmp electrostatic. Dimensiunile de 4.9.148 cm, fac utile oriunde. Sunt livrate demontate. Șuruburile de conectare sunt incluse în pachet.

De remarcat la aceste bănci sunt modelele diferite ale lateralelor și armonia dintre coloritul structurii metalice și cel al părților lemnoase. Frumoase și rezistente, aceste bănci contribuie la estetică locurilor în care sunt așezate.

ak-198-banca-dublu

Banca dublă față-spate AK-198 oferă câtorva persoane posibilitatea de a-și petrece timpul împreună la o gustare sau un joc.

Prin formă deosebită a lateralelor băncile AK-202 (banca model lebădă) și AK-203 (banca delfin) atrag privirile trecătorilor și admirația lor.


Banca WB-04 este o banca Werzalit cu trei locuri separate între ele. Atât formă simplă a scheletului metalic cât și locul de așezare și spătarul de culori deschise fac din această banca un obiect deosebit de elegant.

Va recomandăm și celelalte bănci (cu sau fără cotiere) pentru armonia coloritului, pentru lateralele frumos ornamentate și pentru rezistență lor.

Din peisajul urban fac parte și coșurile de gunoi. Confecționate din metal, uneori din metal și lemn, coșurile sunt amplasate pe marginea străzilor, în parcuri, locuri de joacă pentru copii, parcări auto.

Coșurile de gunoi stradale sunt esențiale pentru sănătate și pentru funcționarea normală a orașului. În parcuri descurajează aruncarea gunoaielor pe jos și astfel mediul este păstrat sănătos și plăcut estetic.

Existența și utilizarea coșurilor de gunoi este una de civilizație. Cu ajutorul lor se păstrează curățenia și igiena orașului.

Aici găsiți mai multe articole asociate categorii Mobilier urban-grădină.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret