Paravane și panouri despărțiotare

Paravanele și panourile despărțitoare s-au folosit întâi în China și Japonia, apoi au fost preluate și de europeni.

Paravanele, formate din panouri legate între ele au rolul de a crea spații separate într-o încăpere. Ele se pot instala în bucătărie pentru a separa zona de lucru de zona dining (a mesei) în living pentru a despărți rafturile cu cărți de restul încăperii, în dormitor pentru a crea un spațiu în care să-ți schimbi hainele, într-o garsonieră pentru a separa camera de zi de dormitor, practic se pot așeza oriunde și dau încăperilor eleganță și un aer rustic mediteranean.

Datorită formei, culorii și finisajului, paravanele schimbă imaginea inițială a încăperii permit utilizarea deplină a spațiului și reprezintă centrul de atenție al interiorului.

Paravanele și panourile despărțitoare sunt soluția optimă pentru a împărți și organiza un spațiu remodelând-ul în mod ingenios. Cu ajutorul lor se crează o atmosferă caldă, plăcută și se asigură o intimitate în propriul cămin.

Realizate din pânză și lemn, bambus, ratan, metal, paravanele și panourile despărțitoare sunt de sine stătătoare. Paravanele elegante și decorative, sunt create din patru panouri care pot fi pliate ușor când nu sunt folosite.

Prin armonizarea caracteristicilor tehnice, economice, funcționale și estetice paravanele și panourile despărțitoare corespund nevoilor umane, sunt obiecte de uz practic. Designul, concepția și metoda de realizare asigură acestor obiecte, pe lângă funcționalitate și aspect estetic și o manevrare ușoară. Prin formă și culoare se fac plăcute și vizual și tactil și sunt în perfectă armonie cu locul în care sunt așezate.

Dacă într-un spațiu de locuit, un birou, un cabinet medical, este necesară unui paravan sau a unui panou despărțitor alegem unul ale cărui formă, culoare și mărime să se armonizeze cu celelalte componente ale ambientului.

Între om și decorul care-l înconjoară este o strânsă legătură. E binevenită alegerea ergonomică (conform condițiilor în care se desfășoară o activitate umană în vederea adaptării optime a omului la acestea), funcțională (care ține de utilitatea practică) a obiectului cu forma, dimensiunile și cromatica potrivite cu locul utilizării, în armonie cu celelalte elemente ale ambientului.

Puteți alege conform preferințelor, un paravan sau un panou despărțitor al cărui cadru este metalic sau din lemn cu perdeluțe colorate sau, în locul perdeluțelor, cu împletitură din fibră de bambus.

Pentru o alegere corectă avem în vedere spațiul (amplu sau restrâns) în care este amplasat, atmosfera dorită creată prin prezența acestor obiecte (destinsă, veselă sau misterioasă) semnificația mesajului transmis de ele (calm, liniște, mister, bucurie). Sunt preferate obiectele care, pe lângă calitățile sale funcționale sunt frumoase, în armonie cu celelalte componente ale ambientului.

Vă oferim o mare varietate de paravane și panouri despărțitoare. Avem paravane cu cadru metalic și din lemn, bambus sau ratan, vopsite alb, negru ori alte culori închise. Perdeluțele paravanelor, realizate din materiale de bună calitate, sunt uni (mai multe culori) sau imprimate. Unele paravane au și dantelă în partea de sus.

Modelele B8, B16, B17… B40, C1… C5 și A01, A02 au dimensiuni de 1800 x 2000 mm. Modelel K02, K03… K07 au dimensiuni de 1800 x 1000 mm sau 1800 x 2000 mm.

Paravanele și panourile despărțitoare în stil modern sunt simple, elegante și frumoase.

Panourile despărțitoare au cadru metalic sau din lemn, bambus sau din ratan cu un design fidel stilului oriental. Au aspect visual inedit, sunt funcționale și rezistente, sunt de calitate superioară.

Panourile A01, A02… A12, cu dimensiuni de 180 x 200 cm dispun de un suport suplimentar de sprijin și pot fi întinse la maxim 200 cm. Sunt vopsite Wenge.

Panourile au perdeluțe divers colorate sau, în loc de perdeluțe, au o împletitură din fire de bambus model „șah” ori „cărămidă” vopsite Wenge.

În relație de înțelegere și susținere reciprocă, acordurile cromatice dintre componentele ambiente, asigură transmiterea unei idei, a unei emoții privitorului, constituie o imagine estetică unitară întregului decor în care omul există.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret