Scaune bucătărie

Pentru un interior modern, simplu și relaxant al bucătăriei este necesar ca mobilierul să fie în acord liniar și cromatic cu ambianța, să exprime eleganță, nu doar bunăstare.

În funcție de mediul disponibil și de stilul de aranjare ales, în bucătărie pot fi preferate scaune cu spătar sau taburet.

Scaunele cu spătar (coffe cherry albe/roșii, verzi, portocalii, mate sau strălucitoare) și taburetele cu fund rotund sau pătrat, de culori diverse sunt comode, elegante și trainice.

Coloritul viu, înfățișarea și finisajul plăcut realizat aduc în bucătărie o notă de optimism.

Scaunele (cu sau fără spătar) sunt obiecte utile, rezistente și nenocive care, prin cromatica atrăgătoare și forma adecvată satisfac atât cerințele tehnice cât și pe cele estetice.

Aspectele funcționale și decorative ale scaunelor contribuie la realizarea în bucătărie a unui spațiu armonios și echilibrat.

Firescul, eleganța și trăinicia acestor obiecte, corelarea lor cu ansamblul ambiental al bucătăriei fac din acestea un spațiu armonios și de bun gust.

Formele diferite, coloritul diversificat și armonios, oferă utilizatorului posibilitatea de a crea un decor ce etalează legătura dintre om și tot ce-l înconjoară, evidențiază personalitatea sa.Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret