Scaune metal vintage

Designul ambiental contemporan, în special cel de interior, poate fi caracterizat prin armonie simplitate, bun gust. Mobilierul, în acord liniar și cromatic cu o ambianță caldă, aerisită, cu un interior modern, simplu și relaxant, exprimă eleganță și nu doar bunăstare. 

Scaunele sunt piese de mobilier care îmbogățesc aspectul încăperii dându-i personalitate. Cele tapițate cu buret sunt și confortabile. Cu sau fără spătar, rezistente și stabile, scaunele metal Vintage sunt perfecte în orice spațiu. 

Cadrul metalic este rezistent și ușor de întreținut.

Designul, conceput și metoda de creație le asigură o bună funcționalitate și aspect estetic.

Scaunele Vintage adaugă o notă romantică meselor savurate alături de cei dragi. Roșii , galbene, roz, negre, gri sau verzi, în majoritatea fără spătar adăugat, se potrivesc și în restaurante și cafenele, dar și în intimitatea casei, indiferent de culoarea aleasă dacă e în acord cu cromatică generală a spațiului. Forma lor simplă și trainică produce plăcere vizual-tactilă și răspunde cel mai bine unei anumite nevoi practice.

Aceste scaune fac parte din cele mai populare modele. Cu sau fără sezut de lemn, cu sau fără perne din buret sau piele sintetică, ele sunt binevenite oriunde.

Caracterizate prin simplitate, scaunele Vintage combină trăsăturile clasice cu cele moderne.

Alegerea scaunelor este importantă. Sunt preferate cele care, pe lângă calitățile fundamentale sunt și frumoase. O alegere corectă este atunci când se are în vedere spațiul amplu sau restrâns în care vor fi amplasate, posibilitatea creării atmosferei dorită: destinsă, veselă sau misterioasă.

Scaunele Vintage, cu design retro, pot fi alese și pentru amenajarea locațiilor: hoteluri, restaurante, cafenele etc. Aceste scaune sunt destinate, tinerilor și nu numai lor și sunt tot mai folosite.

În crearea unui spațiu se ține cont atât de acordul cromatic cu ambientul, cât și de gradul de confort asigurat. Scaunele Vintage sunt ideale pentru orice spațiu modern. Sunt concepute pentru a armoniza atât interioarele clasice cât și pe cele moderne.

Modelele oferite de firma noastră, robuste, de clasă mondială, sunt soluția ideală pentru restaurante, cafenele, hoteluri și pentru orice unitate ospitalieră.

Oferta noastră include scaune Vintage rezistente și foarte potrivite în lumea designului modern.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret