Scaune restaurant

Înainte de revoluția industrială obiectele utile erau realizate manual, unul câte unul, de câte un artizan. Acum este posibilă realizarea în serie a unui număr mare de obiecte identice, utile, funcționale și frumoase.

Raportul dintre formă și funcționalitate, acordul dintre calitatea obiectelor și spațiul ambiental căruia le sunt destinate, cromatica, volumul și un cât mai mare grad de confort sunt deziderate urmărite pe tot parcursul confecționării lor.

Scaunele pentru restaurant, de regulă fără brațe pot fi realizate din lemn masiv și tapițate. Au formă simplă, solidă, trainică și elegantă. Sunt confortabile și produc plăcere vizual-tactilă.

Sunt preferate obiectele care, pe lângă calitățile funcționale sunt și frumoase. Armonia liniară și cromatică, finisajul atent finisat le sporesc valoarea.

Este important ca forma scaunelor să corespundă cel mai bine, cel puțin unei nevoi practice. Astfel, pentru a economisi spațiu, Scaunele Restaurant permit stivuriea și depozitarea lor cât mai ușor.

Alegerea ergonomică (în vederea unei adaptări optime a utilizatorului la condiții care desfășoară o activitate), funcțională (care ține de utilitatea practică) a scaunelor cu dimensiuni și cromatică adecvate locului unde sunt așezate poate crea o atmosferă dorită, destinsă, veselă sau misterioasă.

Este necesar ca forma generală și părțile componente ale scaunelor, dimensiunile și cromatica lor să fie adaptată funcției. Între cromatica generală și culorile scaunelor să existe armonie deplină.

Pentru restaurantele ale căror interioare vor să surprindă, să ofere căldură și să transmită sentimentul unui spațiu interior, este potrivită alegerea unor scaune cu forme generoase și o arhitectură pură minimalistă.

Scaunele cu cadre elegante, din lemn sau metal sunt piese de mobilier care combină armonios materialul din care sunt realizate, culorile, finisajul și detaliile rafinate.

Structura rezistentă garantează durabilitatea și permite o utilizare eficientă în spații cu trafic intens.

Designul, concepția și metoda de creație asigură scaunelor restaurant, pe lângă o bună funcționalitate și aspecte estetic, eficiență și manevrare ușoară.

Scaunele cu cadru metalic din oțel tubular, cu șezut și spătar tapițate, combină diferite stiluri de creație. Materialele din care sunt realizate, coloritul și finisajul le sporesc personalitate și caracterul unic.

În concluzie, putem afirma că scaunele restaurant, aceste obiecte de uz casnic, corespund nevoilor umane armonizând caracteristicele lor tehnice, economice, funcționale și estetice. Durabilitatea lor, confortul sporit dat de tapițeria în diverse variante aplicate pe spătar și șezut, aspectul elegant al liniilor clasice îmbinate cu elemente contemporane, armonia cromatică dintre ambient și fiecare component al său sunt dovada unei alegeri înțelepte.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret