Scaune si Mese Werzalit

Scaunele si mesele Werzalit recomandabile restaurantelor, hotelurilor, catering-ului, sunt utile oricui si potrivite in orice loc.

Moderne, simple si relaxante, scaunele si mesele sunt functionale si rezistente. In realizarea lor tinem cont de asigurarea unui comfort maxim in cel mai mic spatiu ocupat.

Prin linia simpla, fara decoratii excesive si prin culoarea armonioasa, acest mobilier creaza un ambient placut si armonios, oriunde s-ar afla.

Materialele de calitate folosite cresc rezistenta obiectelor si prin aceasta, durabilitatea lor. Componentele din lemn sau lemn si metal sunt imbinate astfel incat asigura o buna stabilitate scaunelor si meselor noastre.

Finisajul corect elimina asperitatile lemnului si rotunjeste (domoleste) muchiile metalului, asigurand obiectelor o armonie estetico-functionala.

Prin forma si culoare, prin realizare atenta, obiectele produse de noi isi dovedesc utiliatea oriunde ar fi amplasate.

Scaunul, aparut din necesitatea omului de a se aseza, are nevoie de componente functionale si rezistente. Masa este necesara in orice mediu. Masa si scaunul insotesc omul aproape in toate actiunile sale, fie productive, fie de relaxare.

Scaunul monobloc din lemn MN-02 respecta intru totul nevoia de comoditate ergonomica a celui ce se aseaza asigurandu-i adaptarea optima a spatelui cu forma usor curbata a spatarului. Scheletul metalic da scaunului rezistenta si trainicie iar forma si coloritul armonios al partilor din lemn sau metal ii confera eleganta.

Scaunul tapitat monobloc MN-01 are un design identic cu scaunul MN-02.

Pentru un plus de comfort i-a fost tapitat atat spatarul cat si locul de asezare. Tapiteria asortata cu forma si cromatica scaunului ii creste expresia blanda, odihnitoare.

Scaunul tonet cu pernuta CAFE-07 este din lemn si are o linie tinereasca, aerisita, simpla fara detalii ornamentale excesive si o cromatica placuta. Bara usor curbata din partea de sus a spatarului asigura utilizatorului o pozitie corecta. Pernuta ii sporste confortul si-l face mai atractiv. Culoarea pernutei asortata cu cea a scaunului, ii asigura un aspect armonios.

Scaunul tonet KAFE-06 din lemn, foarte semanator scaunului CAFE-07, are spatarul putin mai inalt. Liniile dominante (orizontale, verticale si oblice) sunt in perfecta armonie cu liniile curbe ce unesc intre ele spatiile de sus ale picioarelui scaunului si cu linia curba din partea de sus a spatarului.

Scaunul Werzalit cu cotiera si cos KS-04 are scheletul metalic din teava Q21 de 12mm si cosul realizat din sarma de 5 mm. Piesele metalice sunt vopsite cu vopsea electrostatica. Masa cotiera (MDF de 18 mm) si cosul metalic, fac din acest obiect unul multifunctional.

Scaunul Werzalit fara cotiera si cos, realizat din metal si lemn are o simplitate maxima si cromatica odihnitoare. Este util in orice loc.

Mesele Werzalit pot fi caracterizate prin simplitate. Sunt perfect adaptate conditiilor in care se desfasoara multe dintre activitatile umane. Realizate din lemn si metal, sunt rezistente si durabile.

Masa Werzalit KM-1 cu schelet metalic are fata dreptunghiulara din lemn putin mai mare decat rama metalica pe care este fixata. Pe partile laterale ale mesei exista bare de sustinere.

Masa Werzalit KM-2 are fata dreptunghiulara din lemn fixata pe o rama metalica sustinuta pe doua picioare aflate in partiel laterale ale mesei. Echilibrul mesei este asigurat de barele metalice de la baza picioarelor si de bara care uneste picioarele mesei, crescandu-i stabilitatea.

Masa Werzalit KM-3 este o masa simpa si rezistenta. Finsajul corect si supletea componentelor ii sporesc armonia estetico-functionala.

Masa Werzelit KM-4 are fata din lemn de aceeasi marime cu rama din metal de 12 mm. Picioarele mesei sunt rezistente ceea ce elimina necesitatea unor bare de sustinere. Prin marime si simplitate, aceasta masa este potrivita si in spatii mai mici.


Produsele noastre pot fi achizitionate prin comanda, cu sau fara transport asigurat.  

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret