#1 – Scaunele Chiavari – Pheonix – Tiffany – Napoleon

Produsele oferite de firma noastră pot fi caracterizate prin: firesc, simplitate și bun gust. În realizarea lor s-au asigurat comoditatea ergonomică, trăinicia și armonia liniară și cromatică.

Producerea obiectelor utile, rezitente și nenocive satisface atât cerințele tehnicii cât și pe cele ale artei prin colorit atrăgător, formă adecvată funcției și utilizării în siguranță și finisare plăcută.

Pentru a obține armonia estetică-funcțională s-au ținut cont de înfățișarea obiectelor, alegerea materialelor necesare și corectitudinea și estetica finisajului.

Scaunele noastrea sunt utile și plăcute. În realizarea lor s-au respectat parametri tehnici, relația cu părțile corpului uman (așezarea) și evoluția în timp a liniilor și a culorilor.

Scaunele, obiecte cu forme simple și valoare funcțională sporită, utile și plăcute sunt confecționate din materiale deosebit de bune calitativ.

Pentru fiecare tip de obiect s-au respectat în totalitate și în detalii toate indicațiile tehnice și estetice existente în proiectele preliminare. Astfel li s-au asigurat o bună funcționalitate și un aspect estetic deosebit.

Continuăm prezentarea punându-vă la dispoziție detalii despre diferitele tipuri de scaun oferite de noi: scaunele Chiavari {COD PPR-ALB, ST-03 GOLD (plastic), ST-03 WHITE (plastic), ST-01 WHITE (metalic), ST-01 SILVER (metalic), ST-01 GOLD (metalic)}, metalice sau din plastic, albe sau aurii oferă un plus de eleganță spațiului în care sunt utilizate.

Scaunele Pheonix, confecționate din polipropilenă pură, 100% armate cu rășină și fibră de sticlă (fibre fine realizate din sticlă specială sunt foarte rezistente la șocuri mecanice, încovoiere, zgâriere. Rezistă și la 400 UV, la îngheț și dezgheț.

Scaunele Pheonix, negre, aurii sau albe pot susține o greutate de peste 200 KG și au o durată medie de utilizare de peste 10 ani. Pentru ele se acordă garanție de 3 ani dacă sunt exploatate în condiții normale.

Scaunele model Pheonix Sidef, alb sau galben, realizate din PPR/100% pură au lungimea de 450 mm, lățime de 400 mm, înălțimea sol/șezut 450 mm, înălțime totală de 920 mm și pot susține o greutate de 280 KG. Greutatea unui scaun este de 3,9 KG și poate fi utilizată 15/20 ani.

Pentru aceste scaune garanția este de 2 ani.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret