Top 10 scaune

În orice ambient este absolut necesara armonia între componentele sale.

Fiecare component al ambientului să corespundă nevoilor umane, să aibă o formă adecvată destinației să fie funcțional, să contribuie la realizarea echilibrului și a esteticii spațiului respectiv.

Într-un interior modern, simplu, elegant și relaxant este necesar ca mobilierul să se afle în deplin acord liniar și cromatic cu tot ce-l înconjoară.

Scaunul, un obiect cu destinație precisă, elegant și trainic, în armonie cu obiectele din jur, să fie, în același timp, comod din punct de vedere ergonomic. Forma simplă, solidă, rezistentă la solicitări să răspundă nevoilor umane și să producă plăcere vizuală.

Scaunele oferite de firma noastră, robustem de clasă mondială, oferă soluții ideale pentru orice interior, potrivite în designul modern.

Scaunele „Regina„, albe sau aurii, monobloc din polipropilenă pură 100%, turnate prin injectare în matrițe la presiune mare de 120′ atm., sunt foarte rezistente la șocuri mecanice și zgâriere. Sunt confortabile, șezutul e acoperit cu burete de mare densitate și cu spumă cu memorie de 5 cm.

Dimensiunile scaunului (înălțime 101 cm, lățime – 44,5 cm, adâncime 43 cm) sunt potrivite oricărui utilizator. Scaunul poate susține o greutate de 200 kg, iar greutatea proprie este de 5,4 kg.

Scaunele de conferință, Rokelin Q19-17, au cadru metalic (25x25x1mm) vopsit în câmp electrostatic auriu. Șezutul e acoperit cu brute de 6 cm îmbrăcat în stofă cod Q19-17.

Scaunul de conferință MOD.SY 15 are cadrul metalic (25x25x1,5 mm) vopsit în câmp electrostatic auriu. Pe șezut se află burete de 6 cm. Spătarul este tapițat cu burete gros de 2 cm, Șezutul și spătarul sunt acoperite cu stofă, țesătură romb de calitate premium.

Spătarul are o întăritură metalică pentru a-i spori rezistența. Toate modelele SY15 au, între cadru și spătar, adaus de fier în formă de Y.

Aceste scaune sunt rezistente și susțin o greutate de 180 kg, iar greutatea lor proprie este de 7 kg.

Scaunele de conferință Rokelin A46-2 au cadrul metalic gros de 20x20x1 mm vopsit în câmp electrostatic grey antracit. Dimensiunile sale sunt de 440x500x930 mm. Șezutul le este acoperit cu burete de 6 cm îmbrăcat cu stofă roșu Cherry, cod A46-2. Fiecare scaun cântărește 5.2 kg.

Scaunul de conferință (evenimente) SY-16A violet închis are cadru metalic gros de 25x26x1 mm și dimensiuni de 450x510x930 mm. Șezutul e acoperit cu burete gros de 6 cm. Greutatea proprie fiecărui scaun este de 5 kg.

Acest scaun are și două cotiere.

Scaunul Banquet-biserică rabatabil SC-02 COD Q19-30 cu dimensiuni de 530x540x840 mm are cadrul metalic realizat din tub gros de 25x25x1,2 mm, vopsit în câmp electrostatic maro-wood-brown are și protecție anti-zgariere. Perna este confecționată din burete de înaltă densitate de 8 cm.

Adițional acestui scaun i se pot adăuga un buzunar pe spate, o rezervă de coș sub scaun și sisteme de prindere între scaune conforme cu normativul P118 / IGSU privind securitatea la incendiu.

Greutatea scaunului este de 7 kg.

Scaunul Elizabet, Unio și Kepler sunt confecționate din polipropilenă pură 100% armată cu rășină și cu fibră de sticlă sub formă de fibre fine care se realizează din sticlă specială. Sunt foarte rezistente la șocuri mecanice, încovoierem zgâriere, ultraviolete, îngheț și dezgheț.

Aceste scaune pot susține o greutate de peste 200 kg.

Scaunele prezentate simple, realizate în stil modern, au un deosebit impact decorativ asupra spațiului în care se află.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret