Top 6 fețe de masă

Armonia cromatică definește stilistica unei personalități, cultura sa și-i diferențiază pe oameni între ei. Prin coloritul, mărimea și aspectul drapajului, fața de masă întregește decorul unui spațiu și conduce la concluzia unor utilizatori educați estetic.

Fața de masă, învelitoare protectoare de pete ți zgârieturi, poate fi folosită oricând și mai ales la o sărbătoare, o aniversare sau altă ocazie specială. Fața de masă într-o combinație spectaculoasă de culori este moderna și înfrumusețează decorul.

Foarte elegante sunt fețele de masă din brocart, o țesătură superioară cu aspect foarte bogat înflorată sau ornamentată cu fire de aur ori argint. Fața de masă din brocart rotundă este decorul potrivit în orice loc și pentru orice ocazie.

Brocardul, țesătura preferată de regi este rezistentă, de foarte bună calitate și un element prețios în decorarea sălilor de evenimente importante.

Fața de masă din Brocart 8 roșu-grena are dimensiunea (diametrul) de 320 cm și un capac cu dimensiunea de 220 cm.

Fața de masă Brocart 7 este albă, elegantă și potrivită celor mai importante evenimente.

Fețele de masă Brocart 6 (galben aurie), Brocart 5 (cu imprimeu auriu), Brocart 4 (roșie spre vișiniu), Brocart 3 (roșie), Brocart 2 (aurie) și Brocart 1 (albă) sunt elegante și vor accentua perfect spațiul în care sunt expuse. Culorile alb și crem sunt preferate cu ocazia evenimentelor deosebite din viața fiecăruia dintre noi.

Fețele de masă completează estetic atât aranjarea unei mese cât și decorul in care se află masa respectivă.

Fețele de masă, cu stilul lor clasic și elegant, au un deosebit impact decorativ asupra locului în care se află și product plăcere tuturor celor ce le privesc.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret