Top 6 mese pal melaminat

Designul ambiental contemporan în special cel de interior poate fi caracterizat prin armonie, simplitate și bun gust.

Mesele din pal melaminat, frumoase și ușor de întreținut, se integrează perfect în orice spațiu oferindu-i eleganță. Aceste mese, cu o durată mare de utilizare, întregesc spațiul atât din punct de vedere estetic cât și funcțional. Au forme diverse și sunt soluția ideală pentru un ambient aerisit.


Mesele MD-Lam-160 și MD-Lam-180 au cadru metalic (Q32x1,5 mm) vopsit în câmp electrostatic. Blaturile din MDF-Laminat de 18 mm, cu cant din PVC-top, au dimensiuni de 160 cm și, respectiv, de 180 cm. Formele rotunde ale blaturilor sporesc armonia relațiilor dintre aceste obiecte și ambient, dintre ele și utilizatorii lor.

Masa rectangulară Banquet are cadrul metalic Q32 mm vopsit în câmp electrostatic și dimensiuni de 200×90 cm. Blatul din MDF-Lam este prevăzut cu cant PVC-top.

Masa Banquet cu dimensiuni de 80×80 cm are blatul pătrat din MDF-Laminat de 18 mm prevăzut cu cant din PVC-top. Cadrul metalic vopsit în câmp electrostatic are grosime Q32x1,5 mm.

Masa dreptunghiulară pentru banquet DM-03 are blatul fabricat din MDF-melaminat de 18 mm.

Piesele metalice sunt realizate din țeavă Q32-15 cu profil de 20x30x1,5 mm și sunt vopsite cu vopsea electorstatică pentru cuptor.

Mesele dreptunghiulare pot fi stivuite una peste alta realizându-se astfel economie de spațiu.

Pe marginile meselor pătrate sau dreptunghiulare se aplică o bandă PVC de 2 mm.

Masa Banquet pătrată DM-02, ca și celelalte mese, e realizată în linii drepte, într-o cromatică unică, odihnitoare, fără detalii ornamentale. Este utilă, rezistentă și nenocivă.

Mesele din pal melaminat satisfac atât cerințele tehnice cât și pe cele estetice. Prin forma adecvată, funcționalitate ergonomică și finisare plăcută aceste mese contribuie la realizarea spațiilor echilibrate, corespunzătoare nevoilor umane.Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret