Top 6 paravane

Paravanele în stil modern simple și elegante sunt frumoase și completează plăcut orice decor.

Omul și decorul înconjurător sunt în strânsă legătură.

Designul, fidel stilului oriental, conferă paravanelor un aspect vizual inedit, funcționalitate maximă, rezistență și calitate.

Paravanele, formate din panouri legate între ele pot crea un spațiu separat într-o încăpere.

Alegeți conform preferințelor un paravan cu cadru metalic sau din lemn cu perdeluțe sau împletitură din fibră de bambus.

Instalați-l unde va este necesar ți veți spori cu siguranță eleganța acelui spațiu.

Forma, culoarea și finisajul paravanelor pot schimba complet imaginea unei încăperi și permit utilizarea deplină a întregului spațiu.

Ele sunt soluția practică pentru a împărți și organiza un spațiu conform preferințelor. Armonia creată prin sinergia dintre forma și cromatica componentelor decorului duce la susținerea reciprocă între spațiu si aceste obiecte.

Panoul delimitare COD A01 are cadrul metalic vopsit în câmp electrostatic maro și perdeluțe maro. Dimensiunile sale sunt de 180 X 200 cm.

Acest panou dispune de un suport suplimentar de sprijin și poate fi întins la maxim 200 cm.

Panoul delimitare cod A01 – BLUE – are cadrul metalic vopsit în câmp electrostatic alb, perdeluțele sunt albastre iar dimensiunile sale sunt de 180 X 200 cm. De asemenea beneficiază de suport metalic de sprijin și poate fi întins la maxim 200 cm.

Panoul delimitare COD A02 re cadrul metalic vopsit în câmp electrostatic alb si perdeluțe roz. Are suport suplimentar de sprijin și poate fi întins la maxim 180 cm, dimensiunile sale fiind de 180 X 180 cm.

Panoul delimitare cod A13 are cadrul din lemn și dimensiunile sale sunt de 180 X 200 cm. În locul perdeluțelor se află o împletitură din fibre de bambus. Este vopsit în crem Wenge, model Sah.

Panoul delimitare COD  A14 are cadrul din lemn și dimensiunile sale sunt de 180 X 200 cm. Poate fi așezat armonică sau întins la maxim 180 cm.

Panoul delimitare cod A14 are cadrul din lemn, dimensiuni de 180 X 200 cm, împletitură din fibre de bambus – model cărămidă și culoarea bambus cărămidă.

Cu ajutorul paravanelor se poate crea o atmosferă caldă, plăcută și se poate asigura intimitate în propriul cămin.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret