Top article de decor

O preocupare majoră. mai ales în mediul urban, este amenajarea cu artă a spațiului interior sau exterior. Amplificarea frumuseții spațiului ambiental este mereu diversificată și îmbunătățită.

Omul simte nevoia de a completa ambientul. Pentru un rezultat remarcabil în aceste acțiuni este necesar simțul măsurii și al echilibrului.

Chiar dacă nu există condiționări de decorare general valabile, pentru a obține un decor plăcut se ține cont de culoarea și mărimea spațiului disponibil, de dimensiunile și cromatica obiectelor de decor, de caracterul curb sau drept al conturului lor, de atracția dintre mediu și decorațiuni, de iluminarea lor calmă și învăluitoare.

Articolele de decor sunt semne ale confortului actual. Ele sporesc expresivitatea spațiului în care sunt expuse.

Intenția și măiestria decorului au un rol deosebit în realizarea unui aranjament original.

Obiectele de decor sunt frumoase dar și utile. Ele pot comunica vizual ceva prin formă și culoare. Pot sugera căldură, moliciune catifelare…

Obiectele metalice de decor (suporturi, candele, arcade) au un contur plăcut, sunt stabile și rezistente. Asociere dintre metalul auriu sau argintiu și cristal sporește eleganța și prețiozitatea acestor obiecte.

Stâlpișorul suport/gold COD/ZT1132, înalt de 113*27 cm este auriu, zvelt și potrivit în orice loc. Are un aspect estetic deosebit dacă îi adăugăm câteva flori a căror culoare este în armonie sau în contrast cu auriul suportului.

Suportul de flori Copper cu 4+1 brațe de cristal, COD/ZT100, este cuprat oferind energie. Este un suport candelă și poate fi asociat cu flori de orice culoare. Strălucirea sa este sporită datorită combinației dintre auriu și cristal. Remarcabil și prețios, acest suport poate fi prezent în orice interior, pe orice terasă lângă orice mobilier.

Arcada semiluna gold 1-11A, COD/BJ1417, cu dimensiunile 1,76*2,1*0,31 Metri sporește farmecul aleilor lângă care este așezat. Prin forma ei, arcada semilună aurie îmbie trecătorii să poposească lângă ea mai ales în serile cu cer senin.

Arcade Arc de triumf 1-8A, COD/BJ1314, cu dimensiunile W2.6*2.1*2.6 Metri este simbol al victoriei. Fără a fi înzorzonată cu decorațiuni inutile, această arcadă sugerează să fii curajos în toate acțiunile tale.

Arcada inimioara cu trandafiri mov/ciclame cu alb 1-1, cu dimensiunile W2.4*H1.6*2.1 Metri, este un simbol al iubirii. Sugerează dragostea de viață, de natură, de tot ce e viu. Trandafirii mov/ciclame cu alb invită la meditație asupra vieții, a rostului ei, asupra respectului față de frumos și inspiră dorința de a crea frumosul peste tot.

În concluzie, obiectele de decor sunt frumoase și funcționale și îndeplinesc atât funcții utilitar-practice încât și de simbol, de comunicare a unor idei și funcții estetice prin aspectul lor plăcut, prin efectul spațial și prin armonia culorilor. Ele devin astfel obiecte de admirație estetico-vizuală, devin subiecte pentru meditație.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret