Top scaune si mese Werzalit

Armonia, simplicitatea și bunul gust caracterizează designul ambiental contemporan. Un spațiu echilibrat și modern se obține prin realizarea armoniei dintre obiectele componente și întregul ansamblu ambiental.

Mobilierul adecvat, aspectele funcționale și cele decorative ale obiectelor folosite în amenajare, calitatea obiectelor, acordul dintre ele și spațiu asigura un confort ridicat. Forma simplă, solidă, elegantă, trainică și confortabilă a fiecărui obiect să răspundă nevoilor practice și să producă plăcere.

Pentru o alegere corectă a obiectelor necesare amenajării unui spațiu, amplu sau restrâns, în care sunt amplasate obiectele se ține cont de atmosfera creată (destinsă, veselă sau misterioasă) și de mesajul transmis de fiecare obiect în parte (calm, liniște, bucurie). Pentru amenajarea sălilor de nunți, a restaurantelor, a teraselor sau a grădinilor de vară, unde sunt găzduite diverse evenimente, scaunele Werzalit sunt o alegere elegantă, practică și eficientă. Designul lor clasic, aspectul boem și fermecător, funcționalitatea și rezistența lor în timp sunt argumente pentru a determina preferința cumpărătorului.

Scaunele Werzalit sunt perfecte pentru orice spațiu interior sau exterior. Sunt realizate din materiale moderne, durabile și flexibile. Sunt elegante și rezistente la razele ultraviolete și la orice intemperii (ploi, ninsoare, îngheț).

Scaunele Werzalit realizate într-o mare varietate de forme și dimensiuni sunt potrivite pentru orice eveniment. Aceste scaune au scheletul metalic din țeavă Q21 de 1,2mm. Piesele metalice sunt vopsite cu vopsea electrostatică.

Scaunul monobloc din lemn MN-02 are șezutul și spătarul dintr-un lemn curbat.

Scaunul tapițat monobloc MN-01 are spătarul și șezutul, ambele tapițate.

Aceste scaune corespund nevoilor umane și unesc necesitatea cu forma și funcționalitatea lor creând astfel aspectul estetic și echilibrul spațial.

Scaunele tonet cu pernuțe CAFE-07 și KAFE-06, prin forma și culoarea lor contribuie la amenajarea tradițională a oricărui spațiu.

Scaunul Werzalit KS-1 are o formă clasică și e ușor adaptabil oriunde.

Scaunul Werzalit cu cotieră și coș KS-4 cu scaunul și spătarul werzalite dispune de un coș din sârmă de 5mm și de o cotieră din MDF de 18mm.

Mesele Werzalit au blaturi rezistente la umezeală, căldura, îngheț, raze ultraviolete și la scrum de țigară. Ele sunt ideale pentru terase, grădini, spații deschise, dar și pentru interior. Aceste blaturi sunt igienice și ușor de curățat. Mesele au dimensiuni variate și se adaptează ușor în orice fel de spațiu.

Masa Werzalit KM-1 are piesele metalice profil 30 x 30 x 1.5mm și blatul de 80 x 80 cm.

Masa KM2 se sprijină pe două picioare verticale terminate cu câte o bară orizontală pe sol.

Mesele Werzalit sunt obiecte cu destinație funcțională precisă și, conform dimensiunilor intră ușor în armonie cu obiectele din jur, cu spațiul înconjurător. Sunt utile și non-nocive cu forme adecvate funcției li pot fi utilizate în deplină siguranță

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret