Transport si retur

TRANSPORT – Pentru produsele ce fac obiectul vanzarilor en-gross (adica minim impus de produse comandate) asiguram transport la cerere contracost, pe „Bursa de Marfurii prin Casa de expeditii” la preturi rezonabile. Pentru produsele impachetate standard in cutii/bax (care sunt de volum mic), se poate asigura transport prin Fan-Courier Expres, acestea avand transportul gratuit la minim de articole comandate din oferta. Livrarile se pot face si direct din depozitul central din Dragasani, str. Podgoriei nr. 4 Jud. Valcea cu programare in prealabil.

PLATA PRODUSELOR – Produsele se vor plati prin banca inainte de livrare (pentru produsele trimise de noi).

Pentru produsele livrate din depozit se poate plati inainte de livrare sau la livrare (daca clientul solicita sa le ridice personal).

Pentru produsele trimise prin Fan-Courier Expres plata se poate face Ramburs la primire.

Toate marfurile vandute vor fi insotite de factura fiscala si la cerere certificat de garantie. Produsele beneficiaza de garantie comerciala 12 luni.

RETUR – Pentru comertul la distanta, dreptul de retragere si retur este de 14 zile de la momentul intrarii clientului in posesia bunului, fara a invoca nici un motiv si fara alte costuri decat cele de livrare conform OUG 34 / 2014, cu conditia ca bunurile primite sa nu prezinte urme de degradare, desigilare, sau inlocuire cu alte produse similare.

* Produsul se poate restitui cu orice transportator autorizat de casele de expeditie agreate de catre cumparator.

* Plata retururilor se va efectua in 14 zile lucratoare de la primirea si receptionarea bunurilor.

* Returul produselor se poate face de cumparator pe cheltuiala sa, după o solicitare motivata (in cazul produselor neconforme) acestea pot fi înlocuite sau se poate restitui contravaloarea lor.

* Nu se accepta retur la produsele care au fost primite de la cărăuș/ transportator si nu s-au verificat înainte de semnarea documentelor de primire, considerand ca acestea au fost verificate și acceptate de beneficiar.

* Orice solicitare venita ulterior semnării de primire nu mai este valida.

* Produsele defecte se pot inlocui sau se restituia contravaloarea lor.

* Termen de returnare al produselor defecte – 14 zile de la livrare.

* Nu se accepta retur la produsele care nu fac obiectul unei defectiuni sau lipsei de conformitate.

Formular de retur


    Sunt de acord ca returul produselor se poate face de catre cumparator pe cheltuiala sa, dupa o solicitare motivata (in cazul produselor neconforme sau defecte din transport) dupa despachetare.

    Importator Produse HoReCa

    Cere / Solicita oferta

    Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret