Transport si retur

TRANSPORT – Pentru produsele ce fac obiectul vanzarilor en-gross (adica minim impus de produse comandate) asiguram transport la cerere contracost, pe „Bursa de Marfurii prin Casa de expeditii” la preturi rezonabile. Pentru produsele impachetate standard in cutii/bax ( care sunt de volum mic ), se poate asigura transport prin Fan-Courier Expres, acestea avand transportul gratuit la minim de articole comandate din oferta. Livrarile se pot face si direct din depozitul central din Dragasani, str.Podgoriei nr.4 Jud.Valcea cu programare in prealabil.

PLATA PRODUSELOR – Produsele se vor plati prin banca inainte de livrare (pentru produsele trimise de noi).

Pentru produsele livrate din depozit se poate plati inainte de livrare sau la livrare (daca clientul solicita sa le ridice personal)

Pentru produsele trimise prin Fan-Courier Expres plata se poate face Ramburs la primire.

Toate marfurile vandute vor fi insotite de factura fiscala si la cerere certificat de garantie. Produsele beneficiaza de garantie comerciala 12 luni.

RETUR – Returul produselor se poate face de catre cumparator pe cheltuiala sa, dupa o solicitare motivata ( in cazul produselor neconforme sau defecte din transport ) dupa despachetare.

Produsele defecte se pot inlocui sau se restituia contravaloarea lor.

Termen de returnare al produselor defecte 14 zile de la livrare .

Nu se accepta retur la produsele care nu fac obiectul unei defectiuni sau lipsei de conformitate.

Importator Produse HoReCa

Cere / Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata de pret